آدم عاقل توی گرمای نامرد خرداد یزد راه میفتد دور خیابان به قصد مهربانی با آب و خاک؟ جواب من این است که: آری! اگر در کوله‌اش علاوه بر عقل عشق نیز باشد البته آری!

ما -من و دو رفیق سالیانم سه عاقل عاشق بودیم که از صبح امروز شدیم شوفر ماشین آشغالانس و زدیم به خیابان و ظهر در حالی ترمز زدیم که کم‌کمک داشتیم به ضایعات خشک می‌پیوستیم اما شادی تپنده‌ای زیر پوستمان می‌دوید.
امروز به لطف همراهی بیست‌و‌شش تن از آگاهترین و فهیمترین همشهریهایمان پروژه پرهیز از یک اسراف متدوال کلید خورد و بخشی از نعمت پاکیزه خدا از شیرابه‌شدن جان به در برد.
ما یزدی هستیم. ادامه اجدادی که روزگاری بی‌ادعا تمدن کاریزی را رقم می‌زدند و وجب به وجب و قطره به قطره خاک و آب را قدر می‌نهادند.
به روح اجدادمان قسم ما گم نمی‌شویم.
شوق ترمزبریده‌ای در من است که باور دارد این شیوه مهربانی با آب و خاک به سرعت همه‌گیر می‌شود و سرایت می‌کند حتی سریعتر از کرونا!
شوقی که از همین الان شمارش مع برای کوچک و کوچکتر شدن برکه متعفن شیرابه در سایت پسماند یزد را شروع کرده و می‌بیند روزی را که هیچ پلاستیک زباله بوگندویی پشت در هیچ خانه‌ای ننشیند.
روزگاری که این ثروت پاکیزه ارگانیک در سراسر این شهر و بلکه همه‌جا عاقبت بخیر شده و خوش نشیند به جای خویشتن.

همشهری جان!
حاضری آفتاب بی‌زنهار این روزها را دریابی و ضایعات میوه را خشک کنی تا زبان‌بسته‌ای را سیر کند؟ و آب موجود در آن

#ابربشه_بره_توهوا
#زهرنشه_بره_توزمین

هفتم خرداد ۹۹

سالاد ساختن از آشغالها

بازگشت به مطبخ قاجاری از طریق ماکارونی

رساندن دل به دلدار(3)

آب ,خشک ,ضایعات ,زدیم ,آری ,پاکیزه ,با آب ,آب و ,است که ,که از ,مهربانی با

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چهره ها راهنمای حامع سفر به اروپا گروه مهاجرت اسمارت مجله علمی آموزشی خبری تفریحی دیجی پست پایش و مدیریت هوشمند نگهداری گیاهان خانگی مدلو بهترین آموزشگاه آشپزی پروفایل 20 آموزش زبان انگلیسی هویجوریات یه هویج نشسته